Återbetalningspolicy för Mold World

1. Berättigande till Återbetalning:

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp från Mold World. Återbetalningar kan övervägas under följande omständigheter:

  • Skadade eller defekta varor: Om du får en skadad eller defekt vara, vänligen kontakta oss inom 7 dagar efter att du har mottagit produkten, och vi kommer att ordna med en ersättning eller återbetalning.

  • Orderavbokning: Du kan avboka din order inom 24 timmar efter att du har lagt den. Efter denna tid kan produktionen ha påbörjats och avbokningar kanske inte är möjliga.

2. Återbetalningsprocess:

För att starta en återbetalning, vänligen kontakta vår kundsupport på moldworld@gmail.com med ditt ordernummer och en kort förklaring av problemet.

3. Produktionsperiodshänsyn:

Eftersom vi skapar formar vid beställning kommer begäranden om återbetalning under produktionsperioden (2-5 veckor) att bedömas från fall till fall. Avbokningar efter att produktionen har startat kan möjligen inte vara berättigade till full återbetalning.

4. Fraktkostnader:

Återbetalningar kommer att exkludera fraktkostnader om inte varan är skadad eller defekt. Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna.

5. Undantag för Återbetalning:

Återbetalningar kommer att vara ett undantag för formar som är köade för produktion. Formar i kön kan uppleva ytterligare förseningar, och återbetalningsbegäranden kommer att bedömas därefter.

6. Återbetalningstidslinje:

Återbetalningar kommer att behandlas inom 7-10 arbetsdagar efter att de returnerade varorna har mottagits och inspekterats.

7. Kontakta Oss:

Om du har några frågor eller funderingar angående vår återbetalningspolicy, vänligen kontakta oss på moldworld@gmail.com.