WARM WELCOME TO OUR STORE. SIGN UPP TO OUR NEWSLETTER AND GET 30% OF YOUR FIRST ORDER. WE GOT ALL YOU NEED FOR YOUR HOME AND GARDEN
WARM WELCOME TO OUR STORE. SIGN UPP TO OUR NEWSLETTER AND GET 30% OF YOUR FIRST ORDER. WE GOT ALL YOU NEED FOR YOUR HOME AND GARDEN

Företagserbjudande / Förening / Hobbyverksamhet

Vad kul att se att du är intresserad av att veta mer om våra erbjudanden som riktar sig mot dig som har företag, dig som ännu inte har företag med säljer produkter som har koppling till våra produkter.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig specialpriser på de produkter som skulle passa in i din verksamhet. Det kan vara allt från Latexformar till färdiggjutna betongprodukter. 
Priser:
Det är svårt att säga vilka rabatter vi kan erbjuda dig. Allt beror på vilka produkter som är intressant för dig. 
Upplägg:
Vi kan erbjuda olika upplägg beroende på vad som passar för dig och ditt företag. Vårt mål är att oavsett om du har stort kapital eller inte. Skall du kunna få tillgång till våra produkter.
De upplägg som är vanligast:
*Direktköp
*Provision
*Royalty 
Kort förklaring:
*Direktköp innebär att du får en personlig kod som du använder på ditt konto när du lägger dina beställningar. 
*Provision innebär att ni kan få tillgång till våra produkter och sälja dem på provisionsbasis. Detta erbjudande kan vara bra för att få reda på efterfrågan på en viss produkt.
Försäljning på Royalty
Har du designat en produkt som du tror skulle sälja riktigt bra? Vi kan hjälpa dig. Vi säljer på de största plattformarna i Europa samt på en stor plattform som finns tillgänglig i de flesta länder med väldigt stor kundbas. Vi kan hjälpa er att göra former så ni kan gjuta och sälja. Vi kan även tillverka färdiga produkter av din design samt sköta försäljningen åt er. 
Ibland får man tag på någon produkt som man vill ha kopior på eller e produkt man gärna vill gjuta. Då kan vi hjälpa dig.

Är du mer intresserad av vad vi kan hjälpa dig och ditt företag med? Sänd oss ett meddelande och berätta lite kortfattat om ditt företag/förening/ hobby.

Kortfattat av vad det är för produkter/upplägg som ni är intresserade av. 

Klicka på länken för att komma till formuläret.