Välkommen till vår webbshop

Här finner du allt från små formar till stora formar.


Du kan enkelt söka per kategori om du söker någonting specifikt eller se alla våra produkter I huvudmappen. 

Nya former och produkter inkommer så gott som dagligen så kom ihåg att kolla efter nyinkomna produkter.

Villkor och bestämmelser


ÅNGERRÄTT 

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp inom fjorton (14) dagar från att man tagit emot varorna utan att ange någon anledning. Beroende på hur och om varan använts kan du få betala för eventuell värdeminskning. Varan får inte använts mer än nödvändigt för att fastställa egenskaper och funktion, i annat fall kan prisavdrag för värdeminskning göras. Samma villkor gäller för öppet köp som vi erbjuder i 30 dagar.

Ångerrätten gäller ej:
- Specialbeställda varor. D.v.s varor som specialtillverkats för dig eller på något annat sätt har en personlig prägel.
- Varor med bruten försegling, gäller varor som av hygieniska- och säkerhetskäl inte kan återlämnas. 


Kostnaden för att skicka tillbaka ditt ångrade köp betalar du som kund.

Om du vill ångra ditt köp kontakta oss via e-post webshop@latexformar.com. Du kan även välja att fylla i Konsumentverkets ångerblankett som du skickar in till oss genom att klicka här.  

Vi kan ordna en retursedel till dig vilket ger dig en förmånligare fraktkostnad tillbaka till oss. Kostnaden för returfrakten står du själv för så vid användandet av retursedel dras beloppet vid krediteringen av de returnerade varorna.


Vi krediterar dig senast inom 14 dagar efter att vi mottagit ditt meddelande. Du kan dock få vänta på din återbetalning tills dess att varan kommit åter till oss eller att du kunnat lämna ett bevis på att varan återsänts till oss.


REKLAMATION

Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom "skälig" tid. (inom två veckor) Reklamationen görs till vår e-post. Om du behöver returnera produkter står vi för fraktkostnaden.

Kontakta oss alltid innan du returnerar en vara. Tänk på att packa varan ordentligt, du har ansvaret tills det att varan kommit tillbaka till oss. 

Returnerade varor ska skickas till: Latexformar & Betongprodukter.

Vi löser inte ut paket som skickas som Postförskott. 


Om du önskar en utbytesvara vid felaktig eller skadad vara återbetalas dina utlägg som t.ex fraktkostnad i samband med reklamationen inom 14 dagar från att vi mottagit din vara. Om du inte önskar en utbytesvara, krediterar vi dig för den reklamerade varan. Du kan dock få vänta på din återbetalning tills dess att varan kommit åter till oss eller att du kunnat lämna ett bevis på att varan återsänts till oss.


Är du inte nöjd med hur vi hanterat din reklamation, kontakta då Allmänna Reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid ARN:s beslut. 

Personuppgifter

När du beställer från Latexformar & Betongprodukter godkänner du även att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att tillhandahålla en bra service. Latexformar & Betongprodukter försäkrar att vi aldrig kommer sälja eller överlåta dina uppgifter till någon annan.

Leverans 

Returer och Byten

LEVERANS

Normal leveranstid för Latexformar är 10-25* arbetsdagar (helgfria vardagar, inom Sverige) från det att vi har godkänt och bekräftat din order, eller att orden är fullständigt betalt. Om någonting skulle förändra leveranstiden till det längre blir du alltid kontaktad med anledning till förseningen och information om ny leveranstidpunkt. Om din order blir försenad med 30dagar utöver leveranstiden har du rätt att häva ditt köp utan kostnad. Detta gäller även specialbeställningar. 


Ej uthämtad vara

Om du ej hämtar ut ditt paket debiterar vi dig 300 kronor för ej uthämtade varor. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten, ta därför kontakt med oss innan du returnerar din vara. 

Var noga när du fyller i din adress. Om ditt paket hamnar hos fel ombud på grund av felaktig adressinformation och du vill att varan ska hamna på ett annat utlämningsställe (ett så kallat ändrat förfogande) debiterar vi transportörens avgift på 225 kr inkl. moms + eventuell frakt.

Transportskada
Anmäl transportskada till oss inom skälig tid. Med skälig tid menas inom två veckor.SMS OCH MAIL-UTSKICK

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order. Har du inte lämnat ditt nummer i ordern kommer den informationen istället skickas via mail. Vi kan även komma att skicka ut mail rörande din order där vi önskar att du recenserar de produkter du beställt. 


Fel och ändringar
Ibland kan varor skilja sig lite jämfört med den bild vi publicerat på www.latexformar.com detta är fullt naturligt då t.ex färgkulörer kan visa sig annorlunda på bild. Vi kan alltså inte garantera exakt det utseendet varan har på bilden. Vi reserverar oss för eventuella justeringar av priser som till exempel kan bero på prisändringar från våra leverantörer, valutaförändringar, lagerförändringar och eventuellt tekniska fel på webbplatsen. Vi reserverar oss även för eventuella slutförsäljningar och felskrivningar. Observera att detta ej gäller redan genomförda köp. Då är det den information och pris som fanns vid köptillfället som gäller.